+359 888 83 86 86

Хранителни добавки

PLATINUM POWER WHEY – Platinum Isolate

Винаги в крак със съвременните тенденции в спортното хранене, фирма Power Food Ви представя PLATINUM POWER WHEY – комбинация от най-висикокачествения съроватъчен протеин хидролизат и протеин изолат като източници на белтъчини. Продукт, отличаващ се с много бързо усвояване, подходящ за употреба непосредствено след тренировка. Суроватъчните изолати са произведени при ниски температури при кръстосана микро/нанофилтрация.. Високото съдържание на белтъци и верижно разклонени аминокиселини с незасегнати жизнени субфракции гo правят най-добрият протеин на пазара.

Повече информация за продукта

Цена: 56лв/1000гр
Купи сега

TOTAL FAT BURN – ЗА ТОТАЛНА БОРБА С МАЗНИНИТЕ И ЦЕЛУЛИТА

TOTAL FAT BURN включва в състава си най-мощните съставки, използвани някога при формулирането на продукти за изгаряне на мазнини. Те осигуряват не само силен термогенен ефект ,но и безпрецедентен резултат.

Повече информация за продукта

Цена: 25.5лв/60капс.
Купи сега

DEVIL’S PUMP Азотен бустер

DEVIL’S PUMP е най- ефективният бустер за мускулно напомпване ,енергия и максимална сила. Ако искате да постигнете зверско напомпване, максималната сила, енергия и концентрация, значи е дошло време за DEVIL’S PUMP. DEVIL’S PUMP е научно доказан продукт, съдържащ най-мощните анаболни елементи – балансирани креатинови и аргининови комплекси, матрица за напомпване и възстановяване. Опитайте предизвикателството на DEVIL’S PUMP

Повече информация за продукта

Цена: 44лв / 900гр
Купи сега

Testonabol

Testonabol е продукт, който увеличава производството на Тестостерон. Изключително подходящ продукт за хора, желаещи по-голяма и твърда мускулна маса и същевременно по-малко мастна тъкан. Testonabol съдържа най-високо качество билкови екстракти, които естествено увеличават нивата на тестостерон, без да използвате стероиди. Много подходящ за пост-стероиден цикъл. Testonabol е най-добрият избор за вас.

Повече информация за продукта

Цена: 45лв/60капс
Купи сега

Duramax 8:1:1

Дoĸaзaл cвoятa eфeĸтивнocт при създаване на бутикови продукти за професионални спортисти на световно ниво, Power Food внедрява формулата за масово производство и създава комбинация oт aĸтивни cъcтaвĸи, ĸoятo yчacтвa в ĸлючoвитe ĸлeтъчни пpoцecи и дoпpинacя зa oптимизиpaнe нa paбoтaтa и издpъжливocттa нa мycĸyла. Duramax 8:1:1 е най-модерната формула за интра-тренировъчен прием. Hoвия Duramax 8:1:1 e нaй-ycъвъpшeнcтвaният продукт в cвeтoвeн мaщaб. Невероятно съотношение на аминокисели с разклонена верига, като акцента е на най-необходимата аминокиселина- изолевцин. Прима се преди, по време и след тренировка. Липcaтa нa зaxapи и въглexидpaти поставят продукта сред най-пречистените и усъвършенствани формули.

Повече информация за продукта

Цена: 69лв/1000гр
Купи сега

Power Mass Gain

Power Mass Gain е създаден за всички, които трудно покачват мускулна маса и за тези, които тренират интензивно и с големи тежести. Power Mass Gain съдържа всички ефективни субстанции за увеличаване обема на клетката и производството на АТФ, в комбинация с анаболни прекурсори.Power Mass Gain притежава бърза и качествена усвояемост на аминокиселините, протеина и въглехидратите.

Повече информация за продукта

Цена: 35лв/1000гр
Купи сега

ISO PRO LADY

ISO PRO LADY е специално създадена формула за всички дами,желаещи да имат перфектно и стройно тяло. ISO PRO LADY е висококачествен диетичен продукт на протеинова основа. Освен,че набавя всички необходими аминокиселини, витамини и минерали, необходими за Вашето здраве, ISO PRO LADY съдържа комплекс от вещества за протекция на ставите,костите,коса,нокти,кожа така необходими за здравето и красотата на една жена.В състава има и билки и аминокиселини с термогенен и липотропен ефект,за засилване на обмяната и изгаряне на мазнините.

Повече информация за продукта

Цена: 49лв/1000гр
Купи сега